Збільшення дискового простору на реселлерський тарифах, зниження цін на оренду серверів, вигідні пропозиції по адмініструванню - тільки цього літа і тільки для Вас. Більша частина літа вже минула, як би сумно нам не було це усвідомлювати, але вже десь там попереду осінь - час активної роботи над собою і своїми проектами.

Ми щиро сподіваємося, що Ви встигнете відмінно відпочити, набратися ентузіазму і сил для реалізації або розширення свого бізнесу.

Керівництвом Besthosting.ua підготовлено відразу декілька акцій, які дозволять розширити Ваші можливості та отримати ще більше переваг від співробітництва.

По-перше. ЗНАЧНО збільшується дисковий простір для всіх реселлерських тарифів. За традицією, збільшення проводиться без зміни вартості і не обмежене в часі. Існуючим клієнтам скористатися акцією можливо всього лише продовживши свій аккаунт на будь-який термін.

По-друге. Ціни на розміщення серверів та оренду стійок знижені до дуже приємних показників. Вашому серверу буде затишно в нашому дата-центрі. Це однозначно.

Третя приємна новина стосується адміністрування. Ми прийняли рішення продовжити акцію "Просте адміністрування в подарунок" до кінця року. Замовляйте, користуйтеся, отримуйте переваги.

Вдалої роботи в мережі Інтернет.

З повагою Besthosting.



Команда підтримки

Дзвінок


Skype

Гаряча лінія:

0800 757-007

Київ:

+38 (044) 590-08-07

Вінниця:

+38 (0432) 65-66-44

Київстар:

+38 (067) 538-43-34


Надіслати тікет


Технічний відділ:

s@besthosting.ua

Фінансова підтримка:

f@besthosting.ua

Надіслати скаргу

Чат


Технічний відділ

Фінансова підтримка (Пн-Пт)

Viber

Telegram

Приймаємо платежі:
Онлайн чат :) x

Будь ласка, виберіть відділ, до якого Ви б хотіли підключитись

Вам потрібна допомога?