Шановні клієнти.

Поспішаємо порадувати Вас гарними новинами. Ми пішли назустріч численним побажанням, і прийняли рішення розширити можливості нашої партнерської програми. До недавнього часу всі учасники гарантовано отримували 25% з першої оплати кожного залученого клієнта. Працюючи в цих умовах, найбільш активні з наших партнерів, змогли підняти розміри виплат до чотиризначних значень.

З 18 грудня ми змінили умови участі в програмі. Тепер кожному партнеру, який приведе клієнта на хостинг, буде нараховуватися виплата в розмірі 20% від першої оплати клієнта. Надалі, партнер буде одержувати нарахування в розмірі 10% від кожного наступного платежу (*) залученого ним клієнта. Завдяки новим умовам, дохід від партнерської програми стає регулярним.

Також, тепер Ви будете отримувати винагороду і за замовлення оренди серверів. Це дасть Вам більше можливостей заробити по партнерській програмі. За кожного залученого клієнта (оренда сервера або ВДС) ми виплатимо партнерові 10% від першого платежу, і продовжимо оплачувати по 5% від подальших (*).

Саме час активізувати свої сили і поліпшити пасивний дохід від партнерської програми. Створюйте сайти, пишіть тематичні статті, ініціюйте обговорення в соціальних мережах. Інтернет дає багато способів, і успіх справи залежить тільки від Вас. Зі свого боку ми гарантуємо стабільний висновок партнерських нарахувань і незмінно високу якість послуг.

З повагою, Besthosting.ua

* Під визначенням "наступних і подальших платежів" мається на увазі оплата клієнтом продовження послуги хостингу або оренди сервера



Команда підтримки

Дзвінок


Skype

Гаряча лінія:

0800 757-007

Київ:

+38 (044) 590-08-07

Вінниця:

+38 (0432) 65-66-44

Київстар:

+38 (067) 538-43-34


Надіслати тікет


Технічний відділ:

s@besthosting.ua

Фінансова підтримка:

f@besthosting.ua

Надіслати скаргу

Чат


Технічний відділ

Фінансова підтримка (Пн-Пт)

Viber

Telegram

Приймаємо платежі:
Онлайн чат :) x

Будь ласка, виберіть відділ, до якого Ви б хотіли підключитись

Вам потрібна допомога?