Компанія Besthosting представляє нові тарифні плани для ресурсів що працюють на програмному забезпеченні 1С-Bitrix. Системи управління сайтом основані на Bitrix в даний момент є одними з найбільш актуальних серед web-розробників. 1С-Bitrix займає перше місце в рейтингу платних CMS за кількістю користувачів.

Запуск цих тарифних планів став можливий завдяки партнерській домовленості з провідним лідером в розробці комерційних систем для управління сайтами організацією ТОВ "1С-Bitrix".

Сервери нашої компанії налаштовані у відповідності з рекомендаціями Bitrix, а наші технічні фахівці успішно пройшли тестування для хостинг-провайдерів і повністю підготовлені до обслуговування обладнання.

Тарифні плани з підтримкою Bitrix доступні для замовлення з цієї сторінки.

Для ознайомлення з можливостями нових тарифних планів, Ви можете протягом 30 днів скористатися тестовим акаунтом абсолютно безкоштовно. Впродовж цього терміну Ви зрозумієте який з наших тарифних планів Bitrix-Ultra або Bitrix-Light підходить для Ваших потреб краще за все.

З компанією Besthosting завжди більше можливостей для Вашого бізнесу. Ми постійно стежимо за розвитком ІТ-середовища, щоб пропонувати нашим клієнтам тільки найкраще.

Нових вершин і успіхів у вашій роботі.

З повагою компанія Besthosting.

----------------------

Довідка:

Система CMS 1С-Bitrix орієнтована на створення корпоративних сайтів, інформаційних та довідкових порталів, соціальних мереж, Інтернет-магазинів, придатна для створення інших видів веб-ресурсів.

Однією з найпривабливіших особливостей Bitrix для розробників є механізм інформаційних блоків (Інфоблок). Він дозволяє легко створювати користувацькіі типи змісту (наприклад для різних каталогів). При цьому способи роботи з інфоблоками Bitrix схожі зі способами роботи з довідниками платформи 1С: Підприємство.

Іншою особливістю сучасних версій Bitrix є потужний візуальний HTML-редактор, що дозволяє розміщувати на сторінці як звичайну HTML інформацію чи PHP код, так і різні динамічні компоненти.



Команда підтримки

Дзвінок


Skype

Гаряча лінія:

0800 757-007

Київ:

+38 (044) 590-08-07

Вінниця:

+38 (0432) 65-66-44

Київстар:

+38 (067) 538-43-34


Надіслати тікет


Технічний відділ:

s@besthosting.ua

Фінансова підтримка:

f@besthosting.ua

Надіслати скаргу

Чат


Технічний відділ

Фінансова підтримка (Пн-Пт)

Viber

Telegram

Приймаємо платежі:
Онлайн чат :) x

Будь ласка, виберіть відділ, до якого Ви б хотіли підключитись

Вам потрібна допомога?