Хороший сайт гідний того, щоб вкладати в нього гроші – на початковому етапі. Хороший вебмайстер заслуговує, заробляти на своєму сайті гроші – одразу ж по успішному завершенню початкового етапу. Э відмінний привід приступити до монетизації свого сайту та почати отримувати з нього прибуток.

Партнерська мережа E-Customer і хостингова компанія Besthosting –оголошує спільну акцію - три місяці безкоштовного хостингу для користувачів всіх тарифних планів компанії Besthosting, що приєдналися до партнерської мережі E-Customer.

Взяти участь в акції може власник будь-якого робочого веб-сайту, розміщеного на серверах компанії Besthosting що відповідає вимогам рекламної мережі Яндекс.

Для того щоб отримати безкоштовний хостинг, потрібно діяти за нижчевказаними пунктами:

  • зареєструватися в партнерській мережі E-Customer, перейшовши за посиланням нижче:
  • РОЗПОЧАТИ РЕЄСТРАЦІЮ
  • створити рекламний майданчик;
  • зачекати завершення стандартного процесу модерації Яндексом;
  • якщо результат буде позитивним - встановити на сторінках сайту рекламний блок Яндекс-Дірект.
  • перший клік по рекламному оголошенню, зроблений користувачем на вашому сайті, буде означати, що три місяці безкоштовного хостингу вже зараховано до Вашого аккаунту *.
  • для активації безкоштовного хостингу необхідно звернутись в службу підтримки E-customer, вказавши свої логіни в обох системах та поточний тарифний план.
Насправді, три місяці безкоштовного хостингу - це лише початок. Працюючи з партнерською мережею E-Customer, можливо отримати і додаткові можливості для збагачення
  • додатковий заробіток: кожен клік на рекламному оголошенні, зроблений відвідувачами вашого сайту, збільшує ваш місячний прибуток. В кінці звітного періоду зароблені вами гроші ви зможете вивести в електронні платіжні системи (Webmoney, Яндекс.Гроші) або на карту Приватбанку.
  • бонуси E-money, які додатково нараховуються на зароблені вами гроші і можуть бути витрачені на оплату додаткових сервісів в системі E-Customer: організацію рекламної кампанії в Яндекс.Дірект, реєстрацію сайту в Яндекс, послуги по наповненню сайту унікальним контентом від Textbroker . ru, Texttrader.ru і TextReporter.ru і т.д.;
  • участь в акціях, які періодично проводяться для клієнтів партнерської мережі E-Customer.
В акції беруть участь всі користувачі тарифних планів компанії Besthosting, які зареєструються в партнерській мережі E-Customer, пройдуть модерацію і розмістять на своїх сайтах рекламні блоки Яндекс.Директ до 31 грудня 2011 року.

Не відкладайте на завтра те, що можна заробити вже сьогодні! Дійте!

* Партнерська мережа E-Customer залишає за собою право в окремих випадках відмовити учасникам у наданні безкоштовного 3-місячного хостингу без пояснення причин.



Команда підтримки

Дзвінок


Skype

Гаряча лінія:

0800 757-007

Київ:

+38 (044) 590-08-07

Вінниця:

+38 (0432) 65-66-44

Київстар:

+38 (067) 538-43-34


Надіслати тікет


Технічний відділ:

s@besthosting.ua

Фінансова підтримка:

f@besthosting.ua

Надіслати скаргу

Чат


Технічний відділ

Фінансова підтримка (Пн-Пт)

Viber

Telegram

Приймаємо платежі:
Онлайн чат :) x

Будь ласка, виберіть відділ, до якого Ви б хотіли підключитись

Вам потрібна допомога?