З січня 2017 року браузер Chrome (56 реліз) почне відмічати всі сайти з протоколом HTTP, які передають паролі або дані кредитних карток, як «небезпечні». Це частина плану Google виділити всі сайти, що не використовують шифрований протокол HTTPS.
Тому ми раді повідомити про те, що у всіх наших клієнтів з’явилась можливість безкоштовно отримати SSL-сертифікат від Let's Encrypt* всього в декілька кліків використовуючи для цього панель керування хостингом.

Як це зробити Ви можете побачити з даного відео:


Детальна інструкція

Також хочемо відмітити, що сайти, які використовують захищене з’єднання більш безпечні. Навіть якщо зловмисники зможуть перехопити трафік до Вашого сайту вони не зможуть його розшифрувати. Крім того, такі сайти краще ранжуються в пошуковій видачі.

Також хочемо відмітити, що у нас з’явились в продажу платні SSL-сертифікати різних типів.

* Проект Let’s Encrypt створено для того, щоб більша частина інтернет-сайтів змогла перейти до шифрованого підключення (HTTPS). На відміну від комерційних центрів сертифікації, в даному проекті не потребується оплата, переконфігурація веб-серверів, використання електронної пошти, обробка прострочених сертифікатів, що робить процес встановлення та налаштування TLS-шифрування значно спрощеним. Наприклад, на типовому веб-сервері на базі Linux, потрібно виконати дві команди, що налаштують HTTPS шифрування, отримають і встановлять сертифікат приблизно за 20-30 секунд. wikipedia.org/Lets_Encrypt



Команда підтримки

Дзвінок


Skype

Гаряча лінія:

0800 757-007

Київ:

+38 (044) 590-08-07

Вінниця:

+38 (0432) 65-66-44

Київстар:

+38 (067) 538-43-34


Надіслати тікет


Технічний відділ:

s@besthosting.ua

Фінансова підтримка:

f@besthosting.ua

Надіслати скаргу

Чат


Технічний відділ

Фінансова підтримка (Пн-Пт)

Viber

Telegram

Приймаємо платежі:
Онлайн чат :) x

Будь ласка, виберіть відділ, до якого Ви б хотіли підключитись

Вам потрібна допомога?