Шановні клієнти.

Починаючи з сьогоднішнього дня, для замовлення доступний новий хостинговий тариф "2014".

В даний момент хостингові тарифні плани нашої компанії поєднують в собі накопичувач на жорстких магнітних дисках (HDD ) і твердотільний накопичувач (SSD), куди виносяться вимогливі до швидкості бази даних і кеш. В порівнянні із звичайним хостингом такі системи забезпечують значний приріст швидкодії.

Особливістю нового тарифного плану "2014" є його повне розміщення на SSD-диску. Тести показують, що така конфігурація забезпечить потрійний приріст швидкодії в порівнянні із звичайним хостингом на HDD і до 50 % приросту в порівнянні з нашими "гібридними" хостинг-планами (HDD+SSD). Хостинг на SSD-носіях доступний для замовлення на серверах в Україні та Німеччині.

Також, тариф доступний для апгрейду існуючим клієнтам, але потребує перенесення акаунту між серверами.

Сподіваємося, дане нововведення, ще більше розширить Ваші можливості.

З повагою, компанія Besthosting.


Для довідки:

SSD-накопичувачі (або як їх ще називають твердотільні накопичувачі) - являють собою новий крок у розвитку технологій зберігання інформації. На відміну від традиційних накопичувачів (HHD), твердотільні побудовані на основі мікросхем пам'яті і не містять механічних деталей. Завдяки такій конструкції SSD здатні видавати потрібний файл відразу, без затримки на його пошук. Додатково вони можуть видавати відразу декілька файлів без втрати швидкості. Для наочності відмінностей в роботі SSD і HDD можна навести такий приклад: якщо на ноутбуці з звичайним диском запустити одночасно кілька відеофайлів великого розміру, диск почне пригальмовувати і відео буде транслюватись з ривками та затримками. Це природно, оскільки диску потрібен час для переміщення зчитувального пристрою від одного сектора до іншого. У SSD-дисках звернення йде безпосередньо до файлу, що забезпечує безперебійний відео-потік, незалежно від кількості джерел.

Те ж саме відбуватиметься з вашим хостингом на SSD. Без істотного навантаження, різниця в роботі не буде явно проявлятись, але коли потоки трафіку ростуть, твердотільні накопичувачі справляються з навантаженням в рази краще.

На жаль, зараз SSD-диски володіють одним істотним недоліком - диски великого обсягу коштують неадекватно дорого. Тому, поки що, користувачам доводитися робити вибір між обсягом і швидкістю.

Хостинг на SSD відмінно підійде проектам з великою кількістю дрібних файлів і відвідуваністю в декілька тисяч користувачів. Також, SSD прекрасно показує себе при роботі з об'ємними базами даних. Якщо це ваші пріоритети - радимо сміливо брати хостинг на SSD і ви не будете розчаровані.

При малій відвідуваності, або при оперуванні великими обсягами даних (архіви, відеофайли, резервні копії, тощо.) використання SSD дисків не обов'язкове, адже з такими проектами прекрасно впорається звичайний хостинг.



Команда підтримки

Дзвінок


Skype

Гаряча лінія:

0800 757-007

Київ:

+38 (044) 590-08-07

Вінниця:

+38 (0432) 65-66-44

Київстар:

+38 (067) 538-43-34


Надіслати тікет


Технічний відділ:

s@besthosting.ua

Фінансова підтримка:

f@besthosting.ua

Надіслати скаргу

Чат


Технічний відділ

Фінансова підтримка (Пн-Пт)

Viber

Telegram

Приймаємо платежі:
Онлайн чат :) x

Будь ласка, виберіть відділ, до якого Ви б хотіли підключитись

Вам потрібна допомога?