Шановні користувачі,

Представляємо Вам нову послугу нашої компанії - тарифи для зберігання великих обсягів інформації. Основне призначення таких акаунтів це зберігання бекапів сайту або інших даних значного обсягу. Вартість дискового простору в цих тарифних планах відчутно нижче звичайного хостингу, а технічні параметри максимально оптимізовано для резервного зберігання Вашої інформації.

На жаль, завжди існує ймовірність ситуації, на яку не зможе вплинути ні клієнт, ні хостинг-провайдер. Іноді сервери і дата-центри горять, іноді їх забирають "маски-шоу", а іноді дата-центри раптово закриваються (в будь-якому пошукувачі знайдеться достатньо інформації про подібні випадки).

Про зберігання бекапів важливо знати дві речі - якщо бекап сервера робиться на цей же сервер (нехай навіть на інший диск), то це означає, що у Вас бекапа немає. Аналогічна ситуація якщо бекап сервера робиться на інший сервер в тому ж дата-центрі.

Саме тому такі тарифи особливо актуальні для клієнтів інших дата-центрів, так як наші клієнти бекапують, згідно принципам, в іншій дата-центр. Але і наші клієнти хостингу і серверів можуть скористатися ними для зберігання своєї особистої інформації або додаткових копій своїх бекапів.

У разі втрати даних, пошкодження диска або атаки на сайт, ви завжди можете відновити і запустити робочу версію проекту з резервної копії в максимально короткі терміни.

Сподіваємося, дане нововведення, ще більше розширить Ваші можливості.

З повагою, компанія Besthosting.



Команда підтримки

Дзвінок


Skype

Гаряча лінія:

0800 757-007

Київ:

+38 (044) 590-08-07

Вінниця:

+38 (0432) 65-66-44

Київстар:

+38 (067) 538-43-34


Надіслати тікет


Технічний відділ:

s@besthosting.ua

Фінансова підтримка:

f@besthosting.ua

Надіслати скаргу

Чат


Технічний відділ

Фінансова підтримка (Пн-Пт)

Viber

Telegram

Приймаємо платежі:
Онлайн чат :) x

Будь ласка, виберіть відділ, до якого Ви б хотіли підключитись

Вам потрібна допомога?