Відтепер клієнти компанії Besthosting мають можливість користуватися базою даних MariaDB. Хостинговий сервер С63 вже працює на цій сучасній системі. Світ не стоїть на місці, ми також.

MariaDB фактично на голову перевершує свою попередницю MySQL. Це визнав і Монті Віденіус, основний автор цих баз. Віденіус назвав MySQL застарілою та “мертвою” на сьогоднішній день. У цьому немає нічого дивного, адже через свої технічні особливості MySQL уже не може використовувати всю потужність сучасних процесорів. Власне, це і стало основними причинами для переходу на нову систему роботи з базами даних.

Стабільна робота, розширені можливості, максимальне використання ресурсів процесора – головні із переваг MariaDB. Проект підтримує високу ступінь сумісності з MySQL, тому під час переходу не потрібно змінювати свої скрипти. Погодьтеся, це доволі зручно та економить час. Хоча потрібно зазначити, що MariaDB і MySQL – це не одне і теж. У версії MariaDB 5,5 значно більше додаткових функцій і можливостей, що реалізуються інакше, ніж у традиційній MySQL.

Впродовж 3 місяців технічна команда компанії Besthosting проводила тестування нової бази даних. Результати цілком задовольнили наших спеціалістів. Оцініть усі переваги сучасної бази даних MariaDB і Ви.

Сподіваємося, дане нововведення, ще більше розширить Ваші можливості.

З повагою, компанія Besthosting.



Команда підтримки

Дзвінок


Skype

Гаряча лінія:

0800 757-007

Київ:

+38 (044) 590-08-07

Вінниця:

+38 (0432) 65-66-44

Київстар:

+38 (067) 538-43-34


Надіслати тікет


Технічний відділ:

s@besthosting.ua

Фінансова підтримка:

f@besthosting.ua

Надіслати скаргу

Чат


Технічний відділ

Фінансова підтримка (Пн-Пт)

Viber

Telegram

Приймаємо платежі:
Онлайн чат :) x

Будь ласка, виберіть відділ, до якого Ви б хотіли підключитись

Вам потрібна допомога?